Kupi kartu

Rijeka

Rijeka, najveća luka na istočnoj obali Jadrana, mnogima je izrazito zanimljiva turistička destinacija. Da, baš to – zanimljiva! Lučki grad koji je nekad bio okrenut industriji, danas je okrenut kulturi, znanosti i turizmu. Kažu: „Rijeka je jednostavno cool“. Dok budete provjeravali zašto, neka vam usput Riječani objasne što to točno znači „Šta da?“.

Arriva nudi brojne svakodnevne linije prema Rijeci iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Polaske i cijene možete pronaći u pretraživaču na vrhu stranice.

Autobusni kolodvor Rijeka je redovitim autobusnim linijama povezana sa svim većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Osijek, Slavonski brod, Đakovo, Nova Gradiška, Požega, Vukovar, Gospić, Karlovac, Zadar, Šibenik, Split, Makarska i Dubrovnik, česti su polasci u pravcu Istre, otoka Cresa, Lošinja, Krka, Raba i Paga te gradova u okolici Crikvenice, Novog Vinodolskog i Senja.

Od međunarodnih linija održavaju se redovni polasci u pravcu Njemačke, Švicarske (Zurich, Basel), Italije (Trst), Sarajeva, Beograda, Tuzle, te sezonski polasci za Novi Sad, Suboticu i Banja Luku.

Autobusni kolodvor Rijeka Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, taxi i mjenjačnica.

Dodatnih 5% popusta moguće je ostvariti isključivo za kupnju karte u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji!

Autobusni kolodvor u Rijeci nalazi se u samom centru grada, a udaljen je samo 10 minuta hoda od trajektne luke te isto toliko od željezničkog kolodvora.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Rijeci, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!