Kupi kartu

Rijeka

Rijeka, najveća luka na istočnoj obali Jadrana, mnogima je izrazito zanimljiva turistička destinacija. Da, baš to – zanimljiva! Lučki grad koji je nekad bio okrenut industriji, danas je okrenut kulturi, znanosti i turizmu. Kažu: „Rijeka je jednostavno cool“. Dok budete provjeravali zašto, neka vam usput Riječani objasne što to točno znači „Šta da?“.

Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture

U 2020. godini Rijeka je Europska prijestolnica kulture i tijekom cijele godine donosi više od 600 događanja, u čijem stvaranju sudjeluje preko 250 kulturnih ustanova i organizacija iz Hrvatske i drugih zemalja Europe i svijeta.  

Arriva Hrvatska, kao partner projekta i Arriva Travel kao službena agencija projekta, pripremile su posebnu ponudu za svečano Otvorenje Europske prijestolnice kulture. Više informacija, možeš pronaći na poveznici

 

U godini u kojoj nosi titulu Europske prijestolnice kulture Rijeka posjetiteljima nudi pregršt razloga za posjet, baš kao što vam Arriva nudi brojne svakodnevne linije prema Rijeci iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Polaske i cijene možete pronaći u pretraživaču na vrhu stranice.

Autobusni kolodvor Rijeka je redovitim autobusnim linijama povezana sa svim većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Osijek, Slavonski brod, Đakovo, Nova Gradiška, Požega, Vukovar, Gospić, Karlovac, Zadar, Šibenik, Split, Makarska i Dubrovnik, česti su polasci u pravcu Istre, otoka Cresa, Lošinja, Krka, Raba i Paga te gradova u okolici Crikvenice, Novog Vinodolskog i Senja.

Od međunarodnih linija održavaju se redovni polasci u pravcu Njemačke, Švicarske (Zurich, Basel), Italije (Trst), Sarajeva, Beograda, Tuzle, te sezonski polasci za Novi Sad, Suboticu i Banja Luku.

Autobusni kolodvor Rijeka Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, taxi i mjenjačnica.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Dodatnih 5% popusta moguće je ostvariti isključivo za kupnju karte u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji!

Autobusni kolodvor u Rijeci nalazi se u samom centru grada, a udaljen je samo 10 minuta hoda od trajektne luke te isto toliko od željezničkog kolodvora.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Rijeci, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!