Arriva Hrvatska

Arriva je vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj, koji pokriva širok spektar usluga, a prevenstveno lokalni, međugradski i međunarodni autobusni prijevoz, svakodnevno pružajući svojim putnicima sigurna i udobna rješenja za mobilnost.

Uz vozni park od 600 autobusa, Arriva nudi usluge na lokalnoj i regionalnoj razini kao i na međugradskim i međunarodnim relacijama, povezujući tisuće odredišta diljem zemlje te pružajući odlične veze s europskim zemljama poput Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Tvrtka upravlja s 15 autobusnih kolodvora, 11 servisnih centara, zapošljava više od 1000 djelatnika te preveze više od 11,7 milijuna putnika godišnje.

Osim domaćeg i međunarodnog autobusnog prijevoza, Arriva Hrvatska nudi i turističke usluge putem brenda Arriva Travel. Sa svojih šest poslovnica smještenih diljem zemlje, Arriva travel pruža kompletnu turističku uslugu domaćim i međunarodnim klijentima, uključujući obilaske autobusima s vodičima, zrakoplovne karte, sastanke i podrške, obilaske gradova, izlete i smještaj u hotelima, apartmanima ili vilama.

Arriva je službeni prijevoznik hrvatske rukometne reprezentacije, kao i klubova prve hrvatske nogometne lige: HNK Rijeke, HNK Hajduk Split i NK Osijek.

Naša misija i vizija

Prvi izbor za putovanje

Naš je posao mobilnost ljudi i želimo javni prijevoz učiniti najpoželjnijim načinom putovanja na način da svojim putnicima omogućimo povezana putovanja.

Arriva vrijednosti

Naše su vrijednosti u srcu Arrive, one sažimaju ono što predstavljamo i ono što Arrivu čini jedinstvenom. Arrivine vrijednosti dio su svakodnevice u Arrivi i nastojimo ih provesti u svemu što radimo.