Posao u Arrivi

Ljudi su temelj i ključ uspjeha našeg poslovanja, a njihove vještine, profesionalnost i kvaliteta obavljanja posla u konačnici određuju i kvalitetu usluge koju pružamo našim putnicima. Stoga Arriva svojim djelatnicima, uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme, nudi i kvalitetnu edukaciju kao i mogućnost daljnjeg osposobljavanja i profesionalnog razvoja.

Otvorena radna mjesta

Zbog trenutačne situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 tzv. korona virusom, do daljnjeg je odgođeno provođenje postupka zapošljavanja novih radnika. Pozivamo Vas da pošaljete Vaš životopis, molbu i/ili ostale dokumente kojima dokazujete svoju stručnost za odabrano radno mjesto na mail ljudski.resursi@arriva.com.hr te ćemo Vas kontaktirati u trenutku povećanja potreba.

Autotrans

APP

Trenutno nema otvorenih natječaja.

Panturist

Trenutno nema otvorenih natječaja.

Želite postati dio Arriva tima?

Pošaljite nam svoj životopis i molbu e-mailom

Zajedno smo Arriva

Slogan Zajedno smo Arriva naše je obećanje svim Arrivinim djelatnicima, neovisno o zemlji u kojoj rade, načinu prijevoza koji pružaju ili poslu koji obavljaju. Svim svojim djelatnicima obećavamo da ćemo im u zamjenu za njihovu predanost Arrivi i odličan posao koji rade pružiti odlično iskustvo.

Postani naš vozač!