Terminske i mjesečne karte

Ostvari povoljnije vožnje uz terminske/mjesečne karte!

U nastavku provjeri vrste terminskih karata, što je potrebno za njihovu izradu te popis prodajnih mjesta gdje ih možeš izraditi.

Terminska karta je vozna karta kojom korisnik, unutar određenog vremenskog razdoblja ostvaruje pravo neograničenog broja vožnji na odabranoj relaciji - što ovisi o vrsti terminske karte.

Vrsta terminske karte:

 • učenička – mjesečna ili godišnja autobusna karta, namijenjena učenicima osnovnih škola
 • srednjoškolska – isključivo mjesečna autobusna karta, namijenjena učenicima srednjih škola
 • studentska -  isključivo mjesečna autobusna karta, namijenjena redovitim studentima
 • radnička - mjesečna autobusna karta namijenjena svim korisnicima
 • JU – učenici, studenti, umirovljenici i radnici u  području korištenja javne usluge ( za one županije koje su provele JU )

 Za izradu nove terminske karte potrebno je:

 • jedna fotografija dimenzije 3,5 x 3 centimetra (ne starija od godine dana)
 • 4-dijelnu potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza, prema uputi MZO, izdanu i ovjerenu od strane škole (original), potom ispunjenu i potpisanu sa strane roditelja/skrbnika (samo za učenike srednjih škola koji ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz)
 • potvrda o upisu u novu akademsku godinu (samo za studente prilikom prve izrade terminske karte unutar iste akademske godine)
 • uvjerenje o mjestu prebivališta (samo za učenike srednjih škola i studente koji temeljem Zakona o otocima ili jedinica lokalne samouprave ostvaruju pravo na sufinancirani prijevoz)
 • potvrda o redovitom školovanju učenika SŠ  unutar područje korištenja  JU
 • uplata u iznosu od 4,00 EUR za izradu nove čip kartice

Napomena:

Izrada nove terminske karte naplaćuje se novim korisnicima prilikom prve izrade i/ili ukoliko dođe do oštećenja, gubitka, zlouporabe, izmjene vrste korisnika, izmijene osobnih podataka navedenih na karti i sličnih promjena na koje prijevoznik nije mogao utjecati, a zahtijevaju izradu nove terminske karte.

Svi korisnici su dužni produžiti važenje svojih terminskih autobusnih karata najkasnije do trećeg (03.) dana u mjesecu uz napomenu da je kupovina za naredni mjesec omogućena od 25. u mjesecu.

Prodajna mjesta terminskih karata

Prodajna mjesta Autotrans-a na kojima je moguće izvršiti produženje važenja ili zatražiti izdavanje nove terminske karte za sve vrste karata i sve korisnike: Rijeka, Poreč, Rovinj, Pula, Pazin, Labin, Umag, Delnice, Ogulin, Gospić, Rab, Krk, Lošinj, Cres, Novi Vinodolski, Crikvenica, Zadar, Karlovac, Otočac, Zagreb, Požega, Nova Gradiška, Pakrac, Đakovo, Osijek, Beli Manastir, Valpovo, Našice, Donji Miholjac, te na web stranici (samo za kategoriju srednjoškolac i samo za produženje postojeće karte).

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na jedno od navedenih prodajnih mjesta ili nas kontaktirati na: info@arriva.com.hr i +385 (0)72 660 660.