Arriva grupa

Arriva je vodeći pružatelj usluga putničkog prijevoza u Europi, koji zapošljava oko 35.500 ljudi i ostvaruje približno 1,5 milijarde putovanja u 10 europskih zemalja. Dio je Deutsche Bahna (DB), jedne od vodećih svjetskih putničkih i logističkih kompanija.

Autobusima, vlakovima, tramvajima, vodenim autobusima, sustavima za dijeljenje automobila i bicikala, kao i prijevoznim rješenjima na zahtjev, Arriva ponosno povezuje ljude i zajednice na siguran, pouzdan i održiv način pružajući im bolje usluge svakog dana.

Arriva posluje u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji. Za dodatne informacije: www.arriva.co.uk

Deutsche Bahn

Arriva je dio grupe Deutsche Bahn i zaslužna je za rast usluga regionalnog prijevoza putnika grupe izvan Njemačke.

Matično poduzeće Deutsche Bahn AG ima sjedište u Berlinu i osnovano je 1994. Danas je jedno od vodećih svjetskih poduzeća za mobilnosti i logistiku koje posluje u više od 130 zemalja. Grupa zapošljava gotovo 300 000 djelatnika.

Svakog se dana diljem Europe ostvari više od 11 milijuna putovanja putnika u autobusima i vlakovima kojima upravlja odjel za putnički prijevoz poduzeća Deutsche Bahn.

Više od 400 milijuna tona tereta preveze se željeznicom te gotovo 95 milijuna pošiljki kopnenim prijevozom godišnje samo u sektoru Europskog prijevoza i logistike. Mrežama poduzeća Deutsche Bahn diljem svijeta preveze se otprilike 1,1 milijun tona tereta zračnim prijevozom i više od 1,9 jedinica ekvivalenta dvadeset stopa tereta oceanima.

Deutsche Bahn usmjeren je na ostvarivanje strategije DB2020.: postati profitabilan predvodnik na tržištu koji je usredotočen na svoje korisnike i kvalitetu; vrhunski poslodavac i pionir zaštite okoliša.

Za više informacija posjetite mrežnu stranicu poduzeća Deutsche Bahn: www.bahn.de.