Arriva grupa

Arriva je jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi koji zapošljava više od 60 000 ljudi i ostvaruje više od 2,2 milijarde putovanja diljem 14 europskih zemalja svake godine.

Arriva pruža širok raspon usluga prijevoza uključujući autobusni, željeznički, brodski, zrakoplavni prijevoz kao i  prijevoz vodenim autobusima.

Zahvaljujući svojem poslovanju u Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Mađarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Srbiji, Sloveniji, Slovačkoj, Španjolskoj, Švedskoj i Ujedinjenoj Kraljevini, Arriva ostvaruje više od 2,2 milijarde putovanja godišnje.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu Grupe Arriva: www.arriva.co.uk

Deutsche Bahn

Arriva je dio grupe Deutsche Bahn i zaslužna je za rast usluga regionalnog prijevoza putnika grupe izvan Njemačke.

Matično poduzeće Deutsche Bahn AG ima sjedište u Berlinu i osnovano je 1994. Danas je jedno od vodećih svjetskih poduzeća za mobilnosti i logistiku koje posluje u više od 130 zemalja. Grupa zapošljava gotovo 300 000 djelatnika.

Svakog se dana diljem Europe ostvari više od 11 milijuna putovanja putnika u autobusima i vlakovima kojima upravlja odjel za putnički prijevoz poduzeća Deutsche Bahn.

Više od 400 milijuna tona tereta preveze se željeznicom te gotovo 95 milijuna pošiljki kopnenim prijevozom godišnje samo u sektoru Europskog prijevoza i logistike. Mrežama poduzeća Deutsche Bahn diljem svijeta preveze se otprilike 1,1 milijun tona tereta zračnim prijevozom i više od 1,9 jedinica ekvivalenta dvadeset stopa tereta oceanima.

Deutsche Bahn usmjeren je na ostvarivanje strategije DB2020.: postati profitabilan predvodnik na tržištu koji je usredotočen na svoje korisnike i kvalitetu; vrhunski poslodavac i pionir zaštite okoliša.

Za više informacija posjetite mrežnu stranicu poduzeća Deutsche Bahn: www.bahn.de.