Photo credit: www.pixabay.com
Kupi kartu

Bus Rijeka – Beograd  

Detalji putovanja na relaciji iz Rijeke za Beograd

Svi autobusi iz Rijeke za Beograd polaze s Autobusni kolodvor Rijeka i dolaze na Autobusni kolodvor Beograd. Prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 568 km, a trajanje putovanja je oko 8 i 10 sati, ovisno o ruti pojedinog polaska. Imaj na umu da te na ovoj liniji očekuje prelazak državne granice te si obvezan sa sobom imati odgovarajuće putne isprave (osobnu iskaznicu ili putovnicu, prema propisima države).

Odaberi željeni polazak i kupi najpovoljniju autobusnu kartu već danas!

U nastavku pogledaj vrijeme polaska iz Rijeke za Beograd – ne zaboravi odabrati točan datum putovanja. Ukoliko te zanima i povratak, ovdje pogledaj informacije o relaciji Beograd – Rijeka.

Vozni red Rijeka-Beograd

 

Nismo u mogućnosti ponuditi polazak za traženo putovanje.
Za daljnje informacije molimo Vas obratite se našem Info Centru na broj tel. +385 (0)72 660 660 ili info@arriva.com.hr

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)

Savjeti za putovanja autobusom

Uživajte u udobnosti Arriva autobusa, opustite se i iskoristite svoje putovanje za razgledavanje i odmor. Iako putovanje autobusom traje duže od putovanja avionom, ono je povoljnija opcija koja Vam pruža mogućnost otkrivanja zanimljivih mjesta na putu i uživanja u prekrasnim krajolicima koje bi propustili pri putovanju avionom. Iskoristite prednosti naše besplatne Wi-Fi usluge i utičnica za punjenje, slušajte svoju najdražu glazbu, surfajte internetom ili obavite poslovne zadatke prije dolaska na svoje odredište.