Arriva loyalty program

Vjernost koja pokreće

Postani član

Zašto se pridružiti Arriva loyalty programu?

Popusti
na tvoja putovanja

Posebne ponude i nagrade
Arrive i Arriva Travela

Posebne ponude
partnera

Što je točno Arriva loyalty program?

To je novi program vjernosti Arriva grupe u kojem dobivaš bodove za svaku kupljenu kartu odnosno za svaki prijeđeni kilometar, a iste možeš iskoristiti već prilikom tvoje iduće kupnje autobusnih karata ili sakupljati za kasnije. Program ti nudi i druge pogodnosti i nagrade Arrive i partnera. Priča je jednostavna, više se voziš, više te nagrađujemo!

Kako program funkcionira?

Postani član

Uključiti se u Arriva loyalty program možeš putem Arriva Croatia mobilne aplikacije, internetske stranice ili putem pristupnice na Arriva prodajnim mjestima.

Sve nove članove programa častimo sa poklonom dobrodošlice – 4,70 bodova na tvom je računu istog trena. Korisnici koji svoju postojeću a-iskaznicu zamijene Arriva Loyalty karticom u program ulaze bogatiji za čak 6,70 bodova.

Sakupljaj bodove

Svakom kupnjom karata online ili na prodajnim mjestima Arrive, ostvaruješ bodove čiji iznos odgovara 10% vrijednosti ukupnog računa.

Što znači da dobivaš bodove ne samo na iznos karata već i na rezervaciju i prtljagu. Poklanjamo ti i dodatne bodove za tvoj rođendan – za svaki na tvom životnom putu, ostvaruješ 6,70 bodova.

Koristi popuste, nagrade i pogodnosti

Svoje bodove možeš iskoristiti već kod iduće kupnje autobusnih karata.

Sve što moraš napraviti je pokazati svoju karticu ili prilikom online kupnje u svoju košaricu upisati broj svoje loyalty kartice i iskoristiti bodove/eure koje imaš na računu. Osim popusta prilikom kupnje karata, očekuju te brojne dodatne pogodnosti i nagrade Arrive i partnera!

Arriva Loyalty Card

Kako postati član loyalty programa?

Registracija za myArriva korisnike
Ako si već registrirani myArriva korisnik prijavi se u svoj korisnički račun gdje možeš napraviti registraciju za loyalty program ili povezati postojeću karticu koju si napravio na prodajnom mjestu.

Registracija za ostale korisnike
Ukoliko nisi myArriva korisnik registracijom u loyalty program automatski postaješ i myArriva registrirani korisnik.