Sponzorstva i donacije

Arriva grupa ulaže u razvoj lokalnih zajednica i podržava velik broj projekata i lokalnih inicijativa diljem Hrvatske.

U skladu s našim strateškim prioritetima, kao društveno odgovorna tvrtka čiji je cilj održivo poslovanje, podržavamo projekte koji nude dugoročna rješenja i donose konkretne promjene koje imaju povoljan učinak na lokalnu zajednicu.

Pomoću sponzorstva i donacija podržavamo i olakšavamo bolje funkcioniranje organizacija, društava i institucija u području sporta, kulture, obrazovanja, zdravstva i drugih društveno odgovornih aktivnosti.

Smjernice pri odabiru sponzorskih projekata:

  • Sponzorstvo ili odnos s donatorom shvaćaju se kao partnerstvo koje osigurava međusobni napredak sponzora ili donatora, primatelja i šireg društva
  • Pri odabiru sponzorskih projekata potrebno je zadovoljiti slijedeće ciljeve: jačanje branda Arriva, provedbu društvene odgovornosti i podršku lokalnim okruženjima. 
  • Pri donošenju odluka o sponzorstvima i donacijama prednost imaju projekti u čijemu su središtu sportske aktivnosti i aktivnosti kojima se promiče zdrav život, razvoj i obrazovanje mladih i zaštita okoliša.

Postupak izbora sponzorskih projekata

Zahtjev za sponzorstvom i donacijom možete poslati na e-adresu marketing@arriva.com.hr ili elektroničkim putem s pomoću obrasca u nastavku.

Ako je Vaš projekt odabran za suradnju, javiti ćemo vam se u roku od 30 radnih dana s uputama o daljnjemu tijeku postupka odobrenja sponzorstva ili donacija.

Ako Vaša zamolba nije odobrena, nećete primati nikakve daljnje obavijesti.

 

Prijavljivanje nepravilnosti

 

Imaš li pitanje?

Kontaktiraj nas na press@arriva.com.hr