Kupi kartu

Zadar

Jeste li znali da je slavni režiser Alfred Hitchcock dao najljepši opis legendarnog zadarskog zalaska sunca? O, da! Za vrijeme posjete Zadru u svibnju 1964. godine, promatrajući zalazak sunca s prozora sobe 204 tadašnjeg Hotela Zagreb zapisao je: "Zalazak Sunca u Zadru najljepši je na svijetu i neusporedivo je ljepši od onog u Key Westu na Floridi."Očito je da sličan dojam imaju i brojni turisti koji uživaju u zalasku sunca kraj poznate skulpture „Pozdrav suncu“, te uz zvukove svjetski poznatih Morskih orgulja.

Prema izboru European Best Destinations Zadar je proglašen najljepšom europskom destinacijom za odmor! Kao jedini nominirani grad iz Hrvatske, Zadar je u oštroj konkurenciji s još 20 gradova osvojio prvo mjesto i tako iza sebe ostavio mnoge poznate europske destinacije poput Pariza, Rima i Madrida.

Autobusni kolodvor Zadar je odlično povezan s ostalim većim gradovima diljem Hrvatske: s Rijekom,  Crikvenicom, Karlovcem, Zagrebom, Osijekom, Slavonskim Brodom, Šibenikom, Splitom, Makarskom, Dubrovnikom, ali i manjim turističkim mjestima kao što su Novalja, Pag, Vela luka i Korčula. 

Autobusni kolodvor Zadar Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, mjenjačnica, taxi i parking.

Autobusni kolodvor u Zadru nalazi se blizu željezničkog kolodvora na križanju ulica Bregdetti i Ante Starčevića, na 10-tak minuta hoda od trajektne luke starog dijela grada.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Zadru, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!