Kupi kartu

Bus Osijek - Zadar  

Detalji putovanja na relaciji iz Osijeka za Zadar

Svi autobusi iz Osijeka za Zadar polaze s Autobusni kolodvor Osijek i dolaze na Autobusni kolodvor Zadar. Prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 598 km, a trajanje putovanja je oko 8:15 h, ovisno o stanju u prometu.

Pažnja! Na ovoj relaciji očekuju te brojni popusti i povoljne cijene:

  • ako si student, učenik ili imaš a-iskaznicu možeš ostvariti 30% popusta na jednosmjernu te 40% popusta na povratnu kartu.

Odaberi željeni polazak i kupi najpovoljniju autobusnu kartu već danas!

U nastavku pogledaj vrijeme polaska iz Osijeka za Zadar – ne zaboravi odabrati točan datum putovanja. Ukoliko te zanima i povratak, ovdje pogledaj informacije o relaciji Zadar - Osijek.

Vozni red Osijek-Zadar

 

Nismo u mogućnosti ponuditi polazak za traženo putovanje.
Za daljnje informacije molimo Vas obratite se našem Info Centru na broj tel. +385 (0)72 660 660 ili info@arriva.com.hr

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)

Savjeti za putovanja autobusom

Uživajte u udobnosti Arriva autobusa, opustite se i iskoristite svoje putovanje za razgledavanje i odmor. Iako putovanje autobusom traje duže od putovanja avionom, ono je povoljnija opcija koja Vam pruža mogućnost otkrivanja zanimljivih mjesta na putu i uživanja u prekrasnim krajolicima koje bi propustili pri putovanju avionom. Iskoristite prednosti naše besplatne Wi-Fi usluge i utičnica za punjenje, slušajte svoju najdražu glazbu, surfajte internetom ili obavite poslovne zadatke prije dolaska na svoje odredište.