Photo credit: www.pixabay.com
Kupi kartu

Krk

Grad Krk, jedan je od najljepših turističkih destinacija na otoku Krku. Iako „Krk“ nije baš jednostavno izgovoriti, vrlo je jednostavno doputovati u Krk.

   

Autobusni kolodvor Krk je izvrsno povezan čestim autobusnim linijama s kopnom, odnosno s Rijekom, kao i sa ostalim gradovima na otoku Krku, na primjer - Omišalj, Njivice, Malinska i Baška, te svakodnevnim polaskom za Zagreb. Morate li putovati u ostatak Hrvatske, to također neće biti problem, s obzirom da je Krk izvrsno povezan s Rijekom, a iz Rijeke autobusi svakodnevno voze za mnoge hrvatske gradove i inozemstvo. Tijekom sezone održavaju se direktne veze za Varaždin i Osijek.

Autobusni kolodvor Krk Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, hranu, piće, mjenjačnicu, kiosk, taxi i parking.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Autobusna stanica Krk nalazi se u središtu grada, kraj rive. Udaljen je oko 500 metara od stare gradske jezgre, a samim time i od većine smještajnih kapaciteta u gradu.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Krku, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!