Kupi kartu

Putuj u svijet umjetnosti

U suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem Ivan pl. Zajc pripremili smo ti nove super pogodnosti. Od sada možeš uživati u sjajnom spoju kulture i putovanja.

Kao posebu pogodnost za vjerne članove Arriva Loyalty programa HNK Ivan pl. Zajc omogućio je fantastičan popust od 10% na kazališne karte. A ako si član njihovog kluba vjernosti ostvaruješ i 10% popusta na autobusne karte u tuzemstvu.

Pravo je vrijeme da putuješ u svijet umjetnosti, iskoristiš ovu jedinstvenu ponudu i otkriješ najnovije kazališne predstave i kulturne događaje.

Ulaznice možeš kupiti na webshopu Kazališta.

Uvjeti korištenja:

Vrijedi za sve korisnike Arriva loyality programa koji se pretplate na informativni newsletter Kazališta. Popust vrijedi za kupnju ulaznice repriznih predstava u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka. Popust se ne odobrava odobriti za predstave/koncerte na dan premijere, kod gostovanja i posebnih kazališnih događanja. Popust je ostvariv upisivanjem promo koda tijekom online kupovine. Ponuda traje do kraja 2024. godine.

Opće uvjete korištenja HNK Ivan pl. Zajc možeš pronaći ovdje.

Stoga ako još nisi, učlani se u naš program vjernosti i iskoristi sve pogodnosti koje smo ti pripremili. Učlaniti se možeš ovdje.

   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.