City bus Novalja

GRADSKI PRIJEVOZ NOVALJA

Na području Grada Novalje održavaju se slijedeće linije:

  • Linija 1 - crvena linija: Novalja AK-Obilaznica-Trpimirova-Čelac-Vajta-Toreta-Lokvica-Punta Mira-Lokvica-Toreta-Vajta-Čelac-Trpimirova-Obilaznica-Novalja AK-Zrće-Gajac-Zrće-Novalja AK
  • Linija 2 - plava linija: Novalja AK-Lokunje-Slatinska-Novalja AK-Zrće-Novalja AK
  • Linija 3 - crna linija: Novalja AK-Obilaznica-Trpimirova-Vajta-Trpimirova-Obilaznica-Novalja AK
  • Linija 4 - žuta linija: Zrće-Gajac-Zrće

Preuzmi vozni red 

Vozne karte za gradski prijevoz možete kupiti putem Arriva web shopa, besplatne Arriva Croatia mobilne aplikacije, na prodajnom mjestu Arrive u Novalji te vozilima gradskog prijevoza (u vozilima je moguće isključivo kartično plaćanje). 

KUPI KARTU ZA PLAŽU ZRĆE

Autobusni prijevoz između Novalje i plaže Zrće osmišljen je kako bi pružio brzu, praktičnu i povoljnu vezu izmežu plaže Zrće i grada Novalje. Linija prometuje tijekom ljetne sezone, između lipnja i rujna.

VIŠEDNEVNE KARTE

Tijekom sezone omogućena je kupnja višednevne autobusne karte koja omogućuje neograničen broj vožnji u danima za koje je karta kupljena.

3-dnevne, 4-dnevne, 5-dnevne i 7-dnevne karte su dostupne ovdje! Nakon online kupnje višednevne autobusne karte svoju narukvicu možete preuzeti na blagajni Arriva prodajnog mjesta u Novalji najranije dan prije početka važenja iste. Vožnja je moguća isključivo sa narukvicom!

Redovnu jednosmjernu ili povratnu kartu, možete kupiti ovdje.

Autobusne karte mogu se kupiti i na prodajnom mjestu u Novalji i u autobusima City Busa. U vozilima je moguće isključivo kartično plaćanje.