Oglašavanje na autobusima

Oglašavanje na autobusima jednim od bolje uočljivih načina vanjskog oglašavanja. Oglasne poruke na autobusima neprestalno su izložene javnosti i integrirane su u svakodnevni život potrošača. Pokretne oglasne poruke svojom dinamikom kretanja pozdraviti će pješake, vozače automobila kao i one što su upravo provirili kroz prozor svog stana. 

Prednosti promocije oslikavanjem vanjske površine autobusa:

  • Arriva autobusi nude odličnu pokrivenost

Arriva grupa sa svojim voznim parkom od 600 autobusa i nacionalnom pokrivenošću svojih linija, odličan je izbor za promociju vašeg brenda. Osim prisutnosti na području cijele Hrvatske, autobusi grupe prometuju i na području europskih metropola i susjednih zemalja.

  • Izuzetna vidljivost oglasa

Autobusno oglašavanje doseže do potrošača do kojih drugi tradicionalni mediji ne uspijevaju. S obzirom na ubrzani život i stalnu pokretljivost, kao i sve manje zadržavanje uz televizor ili radio, oglasni prostor na autobusnoj površini čini izvrsnu nadopunu vašoj marketinškoj kampanji, a vrlo je uspješan i kao samostalni promotivni medij.

  • Komunikacija upućena široj javnosti

Želite li informirati širu ciljanu skupinu i šire područje, ovo je pravi način na koji to možete postići. Autobus doseže do potrošača u svakom trenutku njegova vanjskog boravka: kada stoji na crvenom svijetlu, odlazi na posao ili u školu, kada se vraća sa dnevnih aktivnosti, koristi svoje slobodno vrijeme u ugodnom društvu ili večernjoj šetnji ulicama grada.

  • Dulje vrijeme oglašavanja uz manje troškove

Vaš je odglas vidljiv 24h na dan, 7 dana u tjednu u ugovorenom razdoblju oglašavanje i svakako je jedan od ekonomičnijih načina promocije vašeg brenda.

Vrste oglasa na autobusima Arriva Hrvatske:

Cijeli autobus

 

Stražnji dio autobusa

 

 

Više informacija o pozicijama za oglašavanje i cijenama javite nam se na marketing@arriva.com.hr