Kupi kartu

Delnice

Delnice su najveći grad Gorskog kotara, u Primorsko-goranskoj županiji. Zahvaljujući svom prometnom položaju Delnice imaju iznimno tranzitno značenje te kao najšumovitiji kraj Hrvatske razvijenu drvnu industriju i šumarstvo te bogatu prirodnu baštinu. U Delnicama se nalazi spomenik Kaštel Zrinski, a kraj Delnica park-šuma Japlenški vrh i Nacionalni park Risnjak.

Autobusni kolodvor Delnice je čestim svakodnevnim autobusnim linijama povezan sa Zagrebom, Karlovcem i Rijekom, otkud prometuju međunarodne linije prema Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji i Srbiji. Delnice su polascima povezane i sa Opatijom i istarskim gradovima: Pula, Pazin, Labin, Poreč i Umag, otocima Krk, Cres i Mali Lošinj te sa Crikvenicom, Novim Vinodolskim, Zadrom, Šibenikom, Splitom i Dubrovnikom.

Autobusni kolodvor Delnice Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, parking i mjenjačnicu.

Autobusni kolodvor Delnice nalazi se na udaljenosti od željezničkog kolodvora 200 metara, te od centra grada 800 metara.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Delnicama, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!