Kupi kartu

Delnice

Delnice su najveći grad Gorskog kotara, u Primorsko-goranskoj županiji. Zahvaljujući svom prometnom položaju Delnice imaju iznimno tranzitno značenje te kao najšumovitiji kraj Hrvatske razvijenu drvnu industriju i šumarstvo te bogatu prirodnu baštinu. U Delnicama se nalazi spomenik Kaštel Zrinski, a kraj Delnica park-šuma Japlenški vrh i Nacionalni park Risnjak.

Autobusni kolodvor Delnice je čestim svakodnevnim autobusnim linijama povezan sa Zagrebom, Karlovcem i Rijekom, otkud prometuju međunarodne linije prema Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji i Srbiji. Delnice su polascima povezane i sa Opatijom i istarskim gradovima: Pula, Pazin, Labin, Poreč i Umag, otocima Krk, Cres i Mali Lošinj te sa Crikvenicom, Novim Vinodolskim, Zadrom, Šibenikom, Splitom i Dubrovnikom.

Autobusni kolodvor Delnice Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, parking i mjenjačnicu.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata.

Autobusni kolodvor Delnice nalazi se na udaljenosti od željezničkog kolodvora 200 metara, te od centra grada 800 metara.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Delnicama, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!