Kupi kartu

Kako najpovoljnije putovati

Kako bi ti osigurali da na našim putovanjima ostvariš najvišu vrijednost za novac, u nastavku navodimo načine kako pronaći najpovoljnije cijene karata i iskoristiti brojne popuste za Arriva putovanja. Prateći naše savjete možeš uštedjeti i više nego što misliš.

  • Biraj povratnu kartu - kupnjom povratnih karata ostvaruješ popust i do 25% zbog čega je cijena povratne karte niža od kupovine dviju jednosmjernih karata na istoj relaciji.
  • Usporedi cijene pojedinih polazaka - fleksibilno vrijeme putovanja omogućuje ti odabir polaska s nižom cijenom karte. Cijene karata mogu se razlikovati ovisno o danu i satu putovanja, pa tako određeni polasci na istoj relaciji imaju nižu cijenu.
  • Potraži first minute cijene - iskoristi snižene cijene karata do čak 50% kupujući first minute karte (dostupno isključivo na pojedinim linijama)
  • Kupuj karte online- brzo i jednostavno kupuj karte u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji i uštedi dodatnih 5% na odabranim polascima.
  • Iskoristi promo kod - prati posebne promocije Arrive na webu i društvenim mrežama i iskoristi promo kod za dodatne popuste pri kupnji karata u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili webshopu. 
  • Pretplati se na newsletter - prijavi se za primanje Arriva newslettera kako ne bi propustio naše posebne ponude, promocije i novosti. Pojedine eksluzivne ponude Arrive i partnera dostupne su isključivo za pretplatnike našeg NL!

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatiziran bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.