Kupi kartu

Bus Lopar – Zagreb  

Detalji putovanja na relaciji iz Lopara za Zagreb

Svi autobusi iz Raba za Zagreb polaze s Autobusnog kolodvora Lopar i dolaze na Autobusni kolodvor Zagreb. Prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 231 km, a trajanje putovanja je oko 4:45h, ovisno o stanju u prometu.

Pažnja! Na ovoj relaciji očekuju te brojni popusti i povoljne cijene:

  • posjedovanjem a-iskaznice ostvaruješ 5% popusta na kupovinu autobusnih karata,
  • ostvari dodatni popust od 5% pri kupnji karte u Arriva Croatia aplikaciji
  • budi brz i ugrabi najjeftinije First minute autobusne karte čije su cijene niže i 50% od redovnih cijena (uvjeti First minute ponude). Ponuda ovisna o raspoloživosti.

Odaberi željeni polazak i kupi najpovoljniju autobusnu kartu već danas!

U nastavku pogledaj vrijeme polaska iz Lopara za Zagreb – ne zaboravi odabrati točan datum putovanja. Ukoliko te zanima i povratak, ovdje pogledaj informacije o relaciji Zagreb - Lopar.

Vozni red Lopar-Zagreb

18.09.2021.

Trenutno nismo u mogućnosti ponuditi polazak na ovoj relaciji. Polasci i prodaja karata biti će omogućeni naknadno. Za daljnje informacije molimo Vas obratite se našem Info Centru na broj tel. +385 (0)72 660 660 ili info@arriva.com.hr

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)

Savjeti za putovanja autobusom

Uživajte u udobnosti Arriva autobusa, opustite se i iskoristite svoje putovanje za razgledavanje i odmor. Iako putovanje autobusom traje duže od putovanja avionom, ono je povoljnija opcija koja Vam pruža mogućnost otkrivanja zanimljivih mjesta na putu i uživanja u prekrasnim krajolicima koje bi propustili pri putovanju avionom. Iskoristite prednosti naše besplatne Wi-Fi usluge i utičnica za punjenje, slušajte svoju najdražu glazbu, surfajte internetom ili obavite poslovne zadatke prije dolaska na svoje odredište.