Photo credit: www.pixabay.com
Kupi kartu

Varaždin

Grad Varaždin nalazi se u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, na rubu Panonske nizine, tik uz rijeku Dravu. Varaždin se odlikuje odličnim prometnim položajem, na samo 80 kilometara udaljenosti od glavnog grada Zagreba. Varaždin se odlikuje bogatom spomeničkom i umjetničkom baštinom, te baroknom arhitekturom povijesne jezgre u kojoj se održavaju brojna kulturna i zabavna događanja. Nikako ne propustite ljetni festival Špancirfest, koji slovi za jedan od najboljih turističkih događaja u Hrvatskoj.

Autobusni kolodvor Varaždin je autobusnim linijama izvan sezone povezan sa Opatijom i Rijekom, otkud prometuju linije prema ostalim hrvatskim gradovima i mjestima te međunarodne linije prema Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji, Sloveniji i Srbiji. Varaždin je tijekom cijele godine povezan s njemačkim gradovima: München, Ulm i Stuttgart.

Autobusni kolodvor Varaždin Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, piće, taxi, kiosk i parking. 

Obavijest: Od 11.06.2018.-09.09.2018. zbog rekonstrukcije AK Varaždin, privremeno autobusno stajalište za međunarodne polaske i dolaske iz Varaždina biti će u Gospodarskoj ulicu br. 56 (kod Lidla).

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata.

Autobusni kolodvor Varaždin udaljen je svega 350 metara od centra grada, te 800 metara od željezničkog kolodvora u Varaždinu.

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Varaždinu, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!