Kupi kartu

Uz Arriva Croatia mobilnu aplikaciju ostvari dodatni popust na svoje putovanje

Arriva Hrvatska, članica Deutsche Bahn, grupe izdala je mobilnu aplikaciju za Android uređaje i time nastavila s aktivnostima u čijem su središtu interesi korisnika i kontinuirano prilagođavanje usluga njihovim potrebama, a sve u svrhu unapređenja korisničkog iskustva. Aplikacija koja je izašla sredinom listopada ima za cilj omogućiti putnicima što bržu kupovinu autobusnih karata i jednostavnije upravljanje rezervacijama te olakšati planiranje putovanja autobusom bez obzira gdje se nalazili. Povodom izlaska aplikacije, korisnike očekuje i promo kôd kojim ostvaruju 20% popusta.

Orijentiranost na zadovoljstvo korisnika

Vezano za najnovije lansiranje mobilne aplikacije Dražen Divjak, generalni direktor Arriva Hrvatske rekao je:  „Prilikom uvođenja Arriva brenda na Hrvatsko tržište istaknuli smo kako su nam u središtu interesa korisnici i kontinuirano prilagođavanje usluge njihovim potrebama u svrhu unapređenja korisničkog iskustva. S obzirom na navedeno i uzevši u obzir potrebe današnjeg modernog putnika i njegov tempo života kao i podatak da više od 74% posjetitelja naše web stranice www.arriva.com.hr čine mobilni korisnici, razvoj mobilne aplikacije nametnuo se sam po sebi. Arriva mobilna aplikaciji u cijelosti je djelo našeg razvojnog tima na što smo posebno ponosni. Ovime iznova putnicima dajemo do znanja da nam je njihovo zadovoljstvo, kao jedno od temeljnih vrijednosti naše kompanije, na prvom mjestu. Putnik i njegove potrebe i dalje će nam biti u prvom planu te će u budućnosti poseban naglasak biti stavljen na detaljnijem praćenju i analizi želja i navika putnika kako bi korisničko iskustvo još više personalizirali i poboljšali.“

Jednostavno i brzo pretraživanje i kupovina karata te upravljanje rezervacijama

Arriva Croatia mobilna aplikacija omogućuje putnicima još bržu i jednostavniju kupnju autobusnih karata na tisuće relacija prijevoznika Autotrans, App i Panturist ,u Hrvatskoj i inozemstvu, bilo kad i bilo gdje. Putem Arriva aplikacije putnici mogu jednostavno i pregledno pretražiti vozni red, provjeriti raspoloživost sjedala i usporediti cijene karata. Kupnja karata i upravljanje rezervacijama još su brže uz prijavu u myArriva korisnički račun i korištenje opcija pohrane podataka i elektroničkog novčanika.  Kartu kupljenu putem mobilne aplikacije Arrivini putnici ne trebaju ispisivati, dovoljno je pokazati QR kôd vozaču na pametnom telefonu ili tabletu, a kako im se ne bi dogodilo da zaborave na planirano putovanje, sve podatke o istome putnici mogu pohraniti u kalendar svojeg mobitela.  Uz navedeno,  aplikacija daje informacije o autobusnom stajalištu uključujući lokaciju istoga te ostale informacije o odabranom putovanju. Arriva Croatia mobilna aplikacija dostupna je za Android uređaje na hrvatskom i engleskom jeziku, a može se preuzeti potpuno besplatno.

20% popusta na putovanja ove jeseni

Povodom izlaska mobilne aplikacije Arriva je za sve putnike pripremila i dodatno iznenađenje. Riječ je o promo kôdu 01MOBAPP1018 kojim se ostvaruje 20% popusta na kupnju karata putem aplikacije, za putovanja do 05. prosinca 2018. godine na linijama Arriva Hrvatske.  Sve što treba učiniti je preuzeti Arriva Croatia mobilnu aplikaciju na Google Play trgovini i bezbrižno planiranje putovanja može početi.

ZAVRŠETAK

Preuzmi