Kupi kartu

Tjedan odmora vrijedan

Čarobna jesen kao stvorena je za izlete i putovanja

Odvezite se s nama u jesen po super povoljnim cijenama! Iskoristite još uvijek ugodne temperature i sunčane dane i provedite slobodno vrijeme u prirodi, baveći se sportom i razgledavajući brojne destinacije i njihovu kulturnu i prirodnu baštinu diljem Hrvatske.

Sudjelujemo u akciji "Tjedan odmora vrijedan"!

Pridružili smo se akciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma “Tjedan odmora vrijedan” s ekskluzivnom ponudom u tjednu od 16. do 25.10.2020. godine u sklopu koje spuštamo cijene povratnih karata na našim najpopularnijim relacijama diljem Hrvatske za čak 30%!

Neke od naših najpopularnijih relacija provjeri u nastavku:

Iz Zagreba za: Karlovac, Delnice, Rijeku, Pulu, Poreč, Rovinj, Omišalj, Njivice, Krk, Malinsku, Punat, Bašku, Cres, M.Lošinj, V.Lošinj, Zadar, Vodice, Šibenik, Trogir, Split, N.Gradišku, Požegu, Sl.Brod, Osijek i Đakovo.

Iz Rijeke za: Poreč, Rovinj, Pulu, Delnice, Karlovac, Zagreb, N.Gradišku, Požegu, Sl.Brod, Osijek, Đakovo, Omišalj, Njivice, Krk, Malinsku, Punat, Bašku, Cres, M.Lošinj, V.Lošinj, Crikvenicu, N.Vinodolski, Senj, Karlobag, Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Omiš, Makarsku, Ploče i Dubrovnik.

Iz Pule za: Poreč, Rijeku, Karlovac, Zagreb, N.Gradišku, Požegu, Sl.Brod, Đakovo i Osijek

Iz Zadra za: Zagreb, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir, Split, Omiš, Makarsku, Ploče, Dubrovnik, Rijeku, N.Gradišku, Sl.Brod, Đakovo i Osijek.

Iz Splita za: Zagreb, Vodice, Zadar, Šibenik, Primošten, Trogir, Makarsku, Ploče, Dubrovnik, Rijeku, N.Gradišku, Sl.Brod, Đakovo i Osijek.

Iz Osijeka za: Pulu, Poreč, Rovinj, Rijeku, Delnice, Karlovac, Zagreb, N.Gradišku, Zadar, Vodice, Šibenik, Trogir i Split

Akcija vrijedi za odabrane polaske navedenih relacija.

Kako kupiti kartu

Sve što moraš učiniti je odabrati željenu relaciju koristeći pretraživač na vrhu stranice ili izborom jedne od istaknutih destinacija u nastavku, potom odabrati polazak s popustom "Tjedan odmora vrijedan" i u košaricu dodati povratnu kartu (važenje povratne karte 10 dana). Ne zaboravi da odabirom povratne karte s fiksnim povratkom rezerviraš svoje mjesto u autobusu u oba smjera.

Razloga je dovoljno, linije su odlične, a cijene povoljne - pravo je vrijeme za putovanje!

Kartu i rezervaciju povratnog putovanja možeš kupiti u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili webshopu. Kartu kupljenu online ne moraš ispisivati već ju možeš pokazati vozaču u obliku QR koda na svom pametnom telefonu ili tabletu.

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi prijevoz udobnim, moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom
Udobna sjedala veći prostor između sjedala
Besplatan WiFi besplatna wi-fi usluga
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.