Kupi kartu

Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture

Europska prijestolnica kulture jedna je od najprestižnijih kulturnih inicijativa u Europi, a Rijeka je prvi hrvatski grad koji se od 01.02.2020. pridružuje obitelji od preko šezdeset europskih gradova koji su ponosno nosili ovu laskavu titulu. Odabran je za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine jer je ponudio vrhunski umjetnički i kulturni program u kojem Europa može pronaći svoje drugačije lice. 

Tijekom 2020. u Rijeci će se održati gotovo 300 kulturnih programa s više od 600 pojedinačnih događanja. U organizaciju programa uključeno je gotovo 350 partnerskih organizacija, a partneri i umjetnici dolaze iz više od 55 zemalja Europe i svijeta. Tri glavne programske teme izabrane su kao simboli isprepletanja identiteta Rijeke i suvremene Europe: voda, rad i migracije te se one u programu pojavljuju na različite načine.

S Arrivom posjeti Rijeku - Europsku prijestolnicu kulture

Neovisno o tome dođeš li u Rijeku avionom, autobusom ili u vlastitom aranžmanu, naša agencija  Arriva travel može ti pružiti sve usluge na destinaciji (smještaj, avio karte, transfere, ulaznice i sl.)

Nazovite nas na (0)99 273 9937 ili pošaljite e-mail na: rijeka2020@arriva.com.hr i rezervirajte još danas svoje mjesto u Europskoj prijestolnici kulture!

U godini u kojoj nosi titulu Europske prijestolnice kulture Rijeka posjetiteljima nudi pregršt razloga za posjet, baš kao što vam Arriva nudi mnoštvo svakodnevnih linija prema Rijeci iz gotovo svih krajeva Hrvatske za koje najpovoljniju kartu možete kupiti putem Arriva Croatia mobilne aplikacije dostupne za preuzimanje s App Storea i Google Playa.

   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.