Kupi kartu

Putuj besplatno kući

Arriva Hrvatska ove je jeseni pripremila razne pogodnosti za učenike, studente i mlađe od 26 godina, a sudjelovanjem u našem nagradnom natječaju možeš osvojiti i brojne super nagrade!

Prijavi se na Nagradni natječaj za studente „Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi“

Živiš izvan mjesta studiranja i mučiš muku kako vikendima ići besplatno kući? Želiš besplatno putovati na nekoj od relacija u Hrvatskoj po svom izboru? Veselilo bi te osvojiti super Arrivine nagrade?

Ako je barem na jedno pitanje tvoj odgovor DA, pozivamo te da nas pratiš na našim društvenim mrežama, podijeliš s nama svoj video i možda baš ti osvojiš:

 • 6 mjeseci besplatnih vožnji na linijama Arrive i godišnju pretplatu na MAXtv To Go Osnovni+maxsportplus+HBO +Pickbox
 • povratnu kartu na željenoj relaciji ili
 • Arriva poklon paketa iznenađenja.

Pročitaj uvjete sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi“.

Popusti odličnim Arrivinim popustima

Ostvari do 35% popusta prilikom kupnje jednosmjerne autobusne karte, odnosno do 40% popusta prilikom kupnje povratne autobusne karte.

Popusti se odnose na putne karte za sve dane polaska, bez obzira putuješ li na fakultet, kući, na jednodnevni izlet ili duže putovanje.

Više o popustima i načinu korištenja istih pronađi na stranici Vrste autobusnih karata i popusta.

Koristi a-iskaznicu

... i ostvari 5% dodatnog popusta na vožnju:

 • za putovanja na relacijama duljim od 40 km prijevoznika Autotrans;
 • za putovanja na relacijama duljim od 60 km prijevoznika APP;
 • na liniji Osijek-Zagreb prijevoznika Panturist (isključivo relacije s početnim ili završnim stajalištem u Zagrebu).

Ako nemaš a-iskaznicu možeš je besplatno izraditi na svim prodajnim mjestima Arrive, a za izradu ti je potrebna samo fotografija veličine 2,5 x 3 cm. Pročitaj detaljnije o a-iskaznici.

Kupi kartu u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji

Najniže cijene karata čekaju te u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji gdje na svaku kupnju karata za linije Arriva Hrvatske (prijevoznici Autotrans, APP i Panturist) ostvaruješ dodatnih 5% popusta.

Pročitaj još savjeta kako najpovoljnije putovati

 • Biraj povratnu kartu kupnjom povratnih karata ostvaruješ popust i do 25% zbog čega je cijena povratne karte niža od kupovine dviju jednosmjernih karata na istoj relaciji.
 • Usporedi cijene pojedinih polazaka - fleksibilno vrijeme putovanja omogućuje ti odabir polaska s nižom cijenom karte. Cijene karata mogu se razlikovati ovisno o danu i satu putovanja, pa tako određeni polasci na istoj relaciji imaju nižu cijenu.
 • Ugrabi First minute karte - najbrži kupci na odabranim linijama diljem Hrvatske imaju priliku kupiti kartu po First minute cijenama nižim i do 50%.  Ponuda vrijedi za kupnju karata u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili na webshopu. 
 • Iskoristi promo kod - prati posebne promocije Arrive i iskoristi promo kod za dodatne popuste pri kupnji karata u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili webshopu.
 • Pretplati se na newsletter - prijavi se za primanje Arriva newslettera kako ne bi propustio naše posebne ponude, promocije i novosti.

Zašto putovati s nama

Klimatizirani autobusi KLIMATIZIRAN BUS
Udobna sjedala UDOBNA SJEDALA
Besplatan WiFi BESPLATAN WIFI
USB punjač UTIČNICE (OVISNO O RASPOLOŽIVOSTI)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.