Pravila natječaja – Arriva - službeni prijevoznik Vatrenih - nagrađuje

Članak 1.: Priređivač

Priređivač i organizator nagradnog natječaja je Autotrans d.o.o., član Arriva grupe, Šetalište 20. travnja 18, 51557 Cres, OIB 19819724166 (u daljnjem tekstu: Priređivač)

Članak 2.: Tema, svrha, trajanje i mjesto provođenja nagradnog natječaja

Nagradni natječaj “Arriva službeni prijevoznik Vatrenih - nagrađuje ” provodi se na službenoj Facebook stranici Priređivača (https://www.facebook.com/arrivacroatia/) u svrhu promocije proizvoda i usluga koje pruža Priređivač. 

Nagradni natječaj traje od 08.06.2017. u 18:00h do 13.06.2017. u 12:00h, a odnosi se na područje Republike Hrvatske. 

Ovaj natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira ovaj natječaj. Također, Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Članak 3.: Način sudjelovanja

Natječajem se poziva sudionike da u sklopu objave koja najavljuje natječaj na službenoj Facebook stranici Arrive, u komentaru napišu u što bi se kladili da će hrvatska reprezentacija pobijediti u prvoj utakmici na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Članak 4.: Pravo sudjelovanja
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske izuzev radnika Priređivača i članova njihovih užih obitelji.

Članak 5.: Nagrada

Nagradni fond čine sljedeće nagrade:

1 x dres hrvatske nogometne reprezentacije

5 x lopta s potpisom Vatrenih

Članak 6.:Uvjeti natjecanja i odabir dobitnika

Sudionik može objaviti više komentara, ali se za osvajanje nagrade u obzir uzima samo prvi komentar.
Korištenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirati će se eliminacijom sudionika iz natječaja.

Iz natječaja će biti eliminirani i oni sudionici koji prekrše Pravila ili prijavljuju komentare uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne osobe ili tekst predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Dobitnike će izabrati stručni žiri Arrive sastavljen od 4 osobe na temelju kreativnosti i originalnosti komentara prijavljenih na natječaj.

Članak 7.: Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni najkasnije u roku od 24 sata na Facebook stranici Priređivača. U roku od 24 sata od njihovog proglašenja, dobitnici su dužni javiti se u inbox stranice s točnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt). Ukoliko se ne jave u navedenom roku gube pravo na nagradu.

Članak 8.: Pravo na nagradu

Nagradu iz članka 5. dobitnici ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge, te dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one za koju su se natjecali i koju su osvojili. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitnicima.

Članak 9.:Suglasnost s pravilima nagradnog natječaja

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila. Sudionici su suglasni da Arriva prikuplja njihove osobne podatke u svrhu nagradnog natječaja i slanja nagrade. Podaci će biti čuvani 6 mjeseci od okončanja natječaja i isporuke nagrade.

Članak 10.: Prekid nagradnog natječaja

Nagradni natječaj  može se prekinuti  u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni na Internet stranici Priređivača (www.arriva.com.hr). Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Priređivač zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti objavom na Internet stranici  www.arriva.com.hr.

Članak 11.:U slučaju spora

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Rijeci, Stalna služba u Malom Lošinju.