Kupi kartu

Popusti za mlade

Iskoristi popuste za učenike, studente i mlađe od 26 godina

Popusti se odnose na odabrane linije. Više o popustima i načinu korištenja istih pronađi na stranici Vrste autobusnih karata i popusta.

Koristi a-iskaznicu

Uz a-iskaznicu ostvari i dodatnih 5% popusta prilikom kupnje autobusne karte.

Ako nemaš a-iskaznicu možeš je besplatno izraditi na svim prodajnim mjestima Arrive, a za izradu ti je potrebna samo fotografija veličine 2,5 x 3 cm. Pročitaj detaljnije o a-iskaznici.

Kupi kartu u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji

Kupi kartu u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji i ostvari dodatnih 5% popusta na cijenu karte na odabranim polascima.

 

Kako najpovoljnije putovati?

Prati naše savjete i uštedi još više:

  • Biraj povratnu kartu - kupnjom povratnih karata ostvaruješ popust zbog čega je cijena povratne karte niža od kupovine dviju jednosmjernih karata na istoj relaciji.
  • Usporedi cijene pojedinih polazaka - fleksibilno vrijeme putovanja omogućuje ti odabir polaska s nižom cijenom karte. Cijene karata mogu se razlikovati ovisno o danu i satu putovanja, pa tako određeni polasci na istoj relaciji imaju nižu cijenu.
  • Koristi a-iskaznicu- besplatno izradi a-iskaznicu i ostvari dodatnih 5% popusta prilikom kupnje autobusnih karata na linijama Arrive.
  • Kupuj karte online- brzo i jednostavno kupuj karte u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji i uštedi dodatnih 5% na odabranim polascima.
  • Odaberi kategoriju putnika - učenici, studenti, mlađi od 26, umirovljenici i djeca ostvaruju posebne popuste u odnosu na standardnu cijenu karte.
  • Iskoristi promo kod - prati posebne promocije Arrive i iskoristi promo kod za dodatne popuste pri kupnji karata u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili webshopu. Aktualni promo kod možeš pronaći na portalu kolegio.hr
  • Pretplati se na newsletter - prijavi se za primanje Arriva newslettera kako ne bi propustio naše posebne ponude, promocije i novosti.

Kako putovati sigurno i bezbrižno?

Prije putovanja provjeri važne podatke o sigurnosnim mjerama u našim autobusima i putuj sigurno i bezbrižno. 

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani autobus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.