Kupi kartu

Jednodnevna kupanja

Treba ti kratki odmor od svega i bijeg s vrućeg gradskog asfalta? Vodimo te na more i prekrasne plaže Crikvenice i Novog Vinodolskog po jedinstvenoj cijeni od 125,00 kn za povratnu kartu (uključena i rezervacija sjedala).

I ovog ljeta očekuju te direktni polasci iz Zagreba na more po najnižim cijenama.

Svakodnevni polasci

  • Zagreb - Crikvenica - Novi Vinodolski u 6:55, 8:00 i 10:00h

U slučaju lošeg vremena uvijek postoji mogućnost ranijeg povratka u Zagreb

Za povratak možeš odabrati bilo koji polazak istoga dana. Ukoliko ne znaš kada ćeš se točno željeti vratiti kući odaberi kartu s otvorenim povratkom te rezervaciju za željeni polazak za Zagreb kupi kasnije online ili na autobusnom kolodvoru u odredištu. Autobusi u povratku polaze s autobusnih kolodvora Crikvenica i Novi Vinodolski.

Kako kupiti kartu

U pretraživač upiši željenu relaciju te odaberi fiksni ili otvoreni povratak. Odaberi željeni polazak i u košaricu dodaj kartu s oznakom "Povratna isti dan" po cijeni od 115,00 kn. Pri kupnji karte s fiksnim povratkom automatski je rezervirano sjedalo u polasku i povratku, dok je pri kupnje karte s otvorenim povratkom potrebno naknadno rezervirati povratno putovanje. 

Kupi kartu u aplikaciji ili webshopu

Kartu i rezervaciju povratnog putovanja možeš kupiti u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji ili webshopu. Kartu kupljenu online ne moraš ispisivati već ju možeš pokazati vozaču u obliku QR koda na svom pametnom telefonu ili tabletu.

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatna wi-fi usluga
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.