Kupi kartu

INA Loyalty i Arriva Hrvatska za savršeno bezbrižno putovanje

U sklopu nove suradnje, članovi INA Loyalty programa koji se učlane u Arriva Loyalty program imat će priliku ostvariti fantastičan popust od 15 % na sve Arriva Hrvatska autobusne karte za cijelu mrežu u Hrvatskoj. Pogodnost se može koristiti jednom u mjesecu, a vrijedi za sve karte kupljene putem weba ili Arriva aplikacije, uz jednostavno korištenje POSEBNOG KÔDA koji možete pronaći u INA Loyalty aplikaciji.

No, pogodnosti ne završavaju tu! Ako ste član INA Loyalty programa i Arriva Loyalty programa pronađite u Arriva Loyalty aplikaciji POSEBAN KÔD koji je potrebno unijeti na ovu internetsku stranicu kako biste dobili nadogradnju statusa i vaučer s jednokratnim popustom od 20 % na kavu ili sendvič po izboru u INA Fresh Corneru. Nakon unosa koda, kupon možete pronaći u sekciji Nagrade u INA Loyalty aplikaciji. Ovaj vrhunski gastro brend zadovoljit će svačiji ukus i pružiti dodatni užitak putovanjima.

Učlanite se jednostavno u INA i Arriva loyalty

INA Loyalty program je već osvojio srca više od 500.000 vjernih članova, a ovom suradnjom nastavlja pružati jedinstvene pogodnosti i iskustva svojim korisnicima.

Postanite dio INA Loyalty programa, pronađite POSEBAN KÔD PREPORUKE u Arriva Loyalty aplikaciji te ga unesite prilikom registracije u INA Loyalty program u polje za Kôd preporuke u aplikaciji. Time ostvarujete pravo na automatsko preskakanje početnog statusa Blue i dolazak u status Silver u kojem možete koristiti super pogodnosti koje vam je pripremila INA, poput trajnog popusta na standardna, ali i vrhunska goriva. Ako ste već član INA Loyalty programa, imate mogućnost prelaska u viši status s još boljim pogodnostima unosom kôda na ovu internetsku stranicu, a detaljnije upute nalaze se na INA Loyalty internetskoj stranici.

Arriva je prvi autobusni prijevoznik u Hrvatskoj koji je uveo program vjernosti putem kojeg nagrađuje putnike za svaku vožnju, a zahvaljujući novom partnerstvu, sada im je osigurao dodatnu pogodnost.

Članstvom u Arriva loyalty programu putnici stječu nagradne bodove pri svakoj kupnji autobusne karte, a skupljeni bodovi mogu se iskoristiti u bilo kojem trenutku i umanjiti iznos idućeg računa. Sve nove članove Arriva časti nagradnim bodovima dobrodošlice, a poklon ih čeka i za svaki rođendan na njihovom Loyalty računu. Ako još niste postali član programa vjernosti Arrive, najbrže ćete to učiniti na mrežnoj stranici www.arriva.com.hr ili u mobilnoj aplikaciji Arriva Croatia.
Od ostalih benefita u kojima mogu uživati Arriva loyalty članovi treba izdvojiti posebne pogodnosti i nagrade Arrive te turističke agencije Arriva travel kao i ekskluzivne ponude partnera poput INE.

Otkrijte zašto svi putuju s Arrivom i zašto se pridružuju INA Loyalty programu, idealnom suputniku na svakom putovanju! Učlanite se već danas i iskoristite odlične pogodnosti koje su vam na raspolaganju. 

Preuzmi.