Kupi kartu

Idemo na more

Zaboravi na brige i probleme, spakiraj dobru volju i sunčane naočale i na najljepše jadranske plaže putuj svakodnevnim polascima po najpovoljnijim cijenama

U nastavku odaberi svoju idealnu destinaciju u Istri, Dalmaciji ili na Kvarneru, kupi autobusnu kartu online i uštedi vrijeme i novac.

Kvarner i otoci

Miris primorskog bilja, skrivene plaže, zabava na Zrću, otočke fešte, paški sir i creska janjetina tvoj su ljetni đir?  Za Kvarner i otoke svakodnevno prometuju direktne autobusne linije iz Zagreba i brojne veze iz Rijeke. Ugrabiš li na vrijeme First minute online karte na more možeš putovati već od 50,00 kn u jednom smjeru!

Provjeri polaske za Opatiju, Crikvenicu, Novi Vinodolski, Malinsku, Krk, Bašku, Cres, Mali Lošinj, Veli Lošinj, Rab, Novalju i Pag.

Posebna ponuda: Jednodnevna kupanja

Zahvaljujući dobroj povezanosti Kvarnera sa kontinentalnom Hrvatskom tvoje idealne ljetne destinacije nadohvat su ruke, samo 2 sata udaljene od Zagreba - idealne za odlazak na jednodnevno kupanje. Kreni s nama iz Zagreba za Crikvenicu, Novi Vinodolski, Njivice, Malinsku, Krk ili Bašku svakodnevnim polascima i cijenom povratne karte od 100,00 kn bez obzira u koju od ovih destinacija putuješ. Saznaj više na ponudi Jednodnevna kupanja.

Dalmacija

Beskrajne plaže, najviše sunčanih sati u godini, povijesni gradovi, odlična hrana i još bolje vino, aduti su koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Provedi nezaboravno ljeto u turističkom biseru Jadranskog mora - Dalmaciji. Svakodnevne autobusne veze povezuju Zagreb i kontinentalnu Hrvatsku sa obalnim dalmatinskim gradovima, ali i onima na otocima Korčuli i Braču. First minute karte na ovim relacijama već od 49,00 kn čekaju najbrže online kupce!

Provjeri polaske za Zadar, Split, Šibenik, Makarsku, Dubrovnik, Korčulu, Vela luku, Supetar, Bol ili Vir.

Istra

Zaljubljenik si u romantične šetnje prekrasnim istarskim gradovima, glazbene festivale, aktivan odmor, pršut, maslinovo ulje i tartufe?  Odmor iz snova, ali i odlična zabava čekaju te na najvećem jadranskom poluotoku te ujedno i najvećoj zelenoj oazi sjevernog Jadrana. Istra je brojnim svakodnevnim polascima povezana sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, posebice sa Zagrebom, Slavonijom i Kvarnerom, a zahvaljujući First minute online ponudi cijene karata kreću se već od 70,00 kn u jednom smjeru! 

Provjeri polaske za Pulu, Rovinj, Poreč, Umag, Novigrad, Vrsar, Labin, Pazin ili Motovun.

Ljetni festivali

Ljetni odmor zamišljaš uz koktel na plaži, cjelonoćnu zabavu i vrhunske glazbene festivale? Više informacija o idealnim destinacijama i ovogodišnjim festivalima diljem Hrvatske pronađi na ponudi Ljetni festivali.

Katalog ljetnih linija

Detaljan ljetni vozni red i istaknute ponude možeš provjeriti u našem katalogu Ljetnih linija 2019:

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.