Kupi kartu

Idemo na more

Svakodnevni polasci

Napokon je stiglo dugo očekivano ljeto, vrijeme je za godišnji, cjelodnevno izležavanje na plaži, šetnju uz sladoled na rivi prekrasnih jadranskih gradova i nezaboravne izlaske do ranih jutarnjih sati! Zaboravi na brige i probleme, spakiraj dobru volju i sunčane naočale i na najljepše jadranske plaže putuj po najpovoljnijim cijenama!

U nastavku odaberi svoju idealnu destinaciju u Istri, Dalmaciji ili na Kvarneru, kupi autobusnu kartu online i uštedi vrijeme i novac!

Kvarner i otoci

Miris primorskog bilja, skrivene plaže, zabava na Zrću, otočke fešte, paški sir i creska janjetina tvoj su ljetni đir? Zahvaljujući dobroj povezanosti Kvarnera sa kontinentalnom Hrvatskom tvoje idealne ljetne destinacije nadohvat su ruke, samo 2 sata udaljene od Zagreba - idealne za odlazak na jednodnevno kupanje. Za Kvarner i otoke svakodnevno prometuju direktne autobusne linije iz Zagreba i brojne veze iz Rijeke. Ugrabiš li na vrijeme First minute online karte na more možeš putovati već od 50,00 kn u jednom smjeru!

Provjeri polaske za OPATIJUCRIKVENICUKRKBAŠKUCRESMALI LOŠINJRABNOVALJU ili NOVI VINODOLSKI!

Dalmacija

Beskrajne plaže, najviše sunčanih sati u godini, povijesni gradovi, odlična hrana i još bolje vino, aduti su koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Provedi nezaboravno ljeto u turističkom biseru Jadranskog mora - Dalmaciji. Svakodnevne autobusne veze povezuju Zagreb i kontinentalnu Hrvatsku sa obalnim dalmatinskim gradovima, ali i onima na otocima Korčuli i Braču. First minute karte na ovim relacijama već od 54,00 kn čekaju najbrže online kupce!

Provjeri polaske za ZADAR, SPLIT, ŠIBENIK, MAKARSKU, DUBROVNIK, KORČULU, SUPETARBOL ili VIR!

Istra

Zaljubljenik si u romantične šetnje prekrasnim istarskim gradovima, glazbene festivale, aktivan odmor, pršut, maslinovo ulje i tartufe?  Odmor iz snova, ali i odlična zabava čekaju te na najvećem jadranskom poluotoku te ujedno i najvećoj zelenoj oazi sjevernog Jadrana. Istra je brojnim svakodnevnim polascima povezana sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, posebice sa Zagrebom, Slavonijom i Kvarnerom, a zahvaljujući First minute online ponudi cijene karata kreću se već od 75,00 kn u jednom smjeru! 

Provjeri polaske za PULU, ROVINJ, POREČ, UMAG, NOVIGRAD, VRSAR, LABIN, PAZIN ili MOTOVUN!

Ljetni festivali

Ljetni odmor zamišljaš uz koktel na plaži, cjelonoćnu zabavu i vrhunske glazbene festivale? Više informacija o idealnim destinacijama i ovogodišnjim festivalima diljem Hrvatske pronađi na ponudi Ljetni festivali.

Katalog ljetnih linija

Detaljan ljetni vozni red i istaknute ponude možeš provjeriti u našem katalogu Ljetnih linija 2018:

 
Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.