Kupi kartu

Dobro se studentima vraća, nova je Arriva nagradnjača

HP prijenosno računalo s uključenim Windows 10 OS-om, slušalice, povratne autobusne karte, sve je to dio novog nagradnog natječaja

 

Stara poslovica kaže „Dobro se dobrim vraća.“ Osim što smo u listopadu svaku kupljenu kartu odlučili nagraditi s 30 % popusta za kupnju iduće kako bi ti ostalo što više love za početak faksa i prve brucošijade, odlučili smo kroz Instagram nagradni natječaj dodatno „počastiti“ studente.

Pomozi nam u širenju dobrote i pozitivnih priča, one su nam u ova „luda vremena“ svima potrebne. Svatko je u životu učinio neko dobro djelo. Obitelji, prijateljima, potpunim neznancima – nije važno, bitno je da si to učinio/la ili još bolje – da ćeš to učiniti.

Za sudjelovanje u natječaju želimo čuti tvoju dobru priču, znati za tvoje dobro djelo. U komentaru objave Natječaja podijeli s nama svoju priču o dobroti, što si ti učinio ili tek planiraš učiniti za druge, na koji si način, kome i kako učinio neko dobro djelo. Budite kreativni, dobrota je bezgranična i ima tisuću lica. Najbolje dobre priče, kao i najkreativnije napisane dobre priče nagradit ćemo bogatima nagradama Arrive i našeg partnera Makromikro grupe koji vam za najbolju priču poklanja HP prijenosno računalo! Više o ponudi partnera saznaj na njihovom web shopu. I  ne zaboravi, dobro se dobrim vraća, a kod nas se dobro - studentima vraća.

Više o natječaju, trajanju, nagradama i uvjetima saznaj u Pravilima ispod.

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „Dobro se studentima vraća, nova je Arriva nagradnjača“

 

I. Opće odredbe

Članak 1.

Ovim Pravilima utvrđuju se način i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju, način proglašenja dobitnika nagrade, rokovi za ostvarivanje prava na nagradu i druga pitanja važna za priređivanje nagradnog natječaja i sudjelovanje u istom.

Članak 2.

Autotrans d.d. za javni prijevoz putnika u cestovnom prometu, trgovinu, usluge i turistička agencija, Šetalište 20. travnja 18, 51557 Cres, OIB 19819724166, član Arriva grupe (u daljnjem tekstu: Priređivač) priređuje nagradni natječaj „Dobro se studentima vraća , nova je Arriva nagradnjača“  (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) u razdoblju od 12.10.2021. godine u 20:00 sati do 31.10.2021. godine u 20:00 sati na području Republike Hrvatske.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena dana 12.10.2021. godine na Internet stranici Priređivača (www.arriva.com.hr) i/ili Facebook stranici Priređivača (www.facebook.com/arrivacroatia/) i/ili Instagram stranici Priređivača (www.instagram.com/arrivacroatia).

Članak 3.

 Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promidžba usluga koje pruža Priređivač.

Članak 4.

Nagradni natječaj provodi se na službenoj Instagram stranici Priređivača (www.instagram.com/arrivacroatia).

Ovaj natječaj nije ni na koji način povezan s Facebook Ireland Limited. Facebook Ireland Limited ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira ovaj natječaj. Također, Facebook Ireland Limited ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Instagram, Inc. Instagram, Inc. ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira ovaj Nagradni natječaj. Također, Instagram, Inc. ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje Nagradnog natječaja te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova. 

 

 II. Način i pravo sudjelovanja

Članak 5.

Za sudjelovanje u natječaju sudionici trebaju:

  • Pratiti službeni Instagram profil Arrive Hrvatska @arriva.croatia
  • Na objavljenom postu Nagradnog natječaja stisnuti „sviđa mi se" (https://www.instagram.com/arrivacroatia/)
  • U komentaru ispod objave Nagradnog natječaja napisati svoju priču o dobroti, što si ti učinio ili tek planiraš učiniti za druge ili na koji si način, kome i kako učinio neko dobro djelo
  • Držati svoj profil javnim za vrijeme trajanja natječaja

Članak 6.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, iznad 18 godina, koje posjeduju Instagram profil.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati radnici Priređivača, ni članovi njihove uže obitelji.

 

III. Nagradni fond

Članak 7.

 Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:

  • 1 x prijenosno računalo LAPTOP HP 15S-EQ2068NM AMD RYZEN 3 5300U 8GB 512GB SSD 15.6" WHITE + W10PRO
  • 1 x slušalice Panasonic RP HF100E-W ON EAR WHITE
  • 2 x 2 povratne autobusne karte na postojećim tuzemnim linijama Arrive Hrvatska

Osvojene autobusne karte mogu se iskoristiti za vožnje do 15.12.2021. godine, ovisno o raspoloživosti.

Članak 8.

Nagrade iz članka 7. ovih Pravila nije moguće isplatiti u novčanoj protuvrijednosti, zamijeniti za druge proizvode ili usluge, te dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one za koju su se natjecali i koju su osvojili.

 

IV. Odabir i objava dobitnika

Članak 9.

Odabir dobitnika dana 02.11.2021. godine provest će žiri Priređivača sastavljen od 4 osobe prema kriteriju najkreativnije priče objavljene kao komentar u postu Nagradnog natječaja. 

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na Instagram stranici Priređivača najkasnije u roku od 48 sati nakon završetka Nagradnog natječaja.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Nagrada se ne može prenijeti na drugu osobu.

Nagradu ne mogu osvojiti sudionici koji su osvojili nagradu u okviru nekog drugog natječaja/darivanja Priređivača u posljednja 3 mjeseca od početka trajanja ovog nagradnog natječaja.

Članak 10.

Korištenje lažnih ili dvostrukih profila te opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom sudionika iz nagradnog natječaja.

Iz nagradnog natječaja će biti eliminirani i oni sudionici koji prekrše Pravila ili prijavljuju sadržaje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne osobe ili sadržaj nije u skladu s zakonom.

Svi sudionici koji su diskvalificirani po navedenim stavkama neće biti posebno obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji.

Članak 11.

Priređivač zadržava pravo da ne podijeli nagradu ili nagrade te istu ili iste zadrži i koristi u budućim nagradnim natječajima u slučaju da se nitko ne prijavi na natječaj i/ili da se prijavi nedovoljan broj sudionika i/ili u slučaju da komentari koji su prijavljeni na natječaj ne ispunjavaju uvjete iz natječaja.

 

V. Preuzimanje nagrada

Članak 12.

U roku od 24 sata od njihovog proglašenja, dobitnici su dužni javiti se na mail adresu marketing@arriva.com.hr s točnim podatcima (ime, prezime, adresa i broj mobilnog telefona) radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Ukoliko se ne jave u navedenom roku, gube pravo na nagradu.

U slučaju gubitka prava na nagradu, Priređivač ima pravo zadržati nagradu/e i koristiti ju/ih u budućim nagradnim natječajima.

Članak 13.

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi predočenjem osobne iskaznice.

Članak 14.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradnog natječaja prema dobitnicima.

 

VI. Pravo Priređivača na objavljivanje podataka o dobitnicima

Članak 15.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila. 

Sudionici su suglasni da Priređivač prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja i slanja obavijesti o nagradi.

Sudionici pristaju da, ukoliko postanu dobitnici nagrada, Priređivač javno objavi njihove osobne podatke na službenoj Instagram stranici ( www.instagram.com/arrivacroatia ), bez prethodne suglasnosti i da  Priređivač njihove navedene osobne podatke koristi u promocijske svrhe bez naknade i prethodne suglasnosti, te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog nagradnog natječaja postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Podatci svih sudionika bit će čuvani 6 mjeseci od okončanja nagradnog natječaja i isporuke nagrade.

 

VII. Posebne situacije

Članak 16.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni na Internet stranici Priređivača (www.arriva.com.hr) i/ili na Instagram stranici Priređivača (https://www.instagram.com/arriva.croatia/) i/ili na službenoj Facebook stranici Priređivača (http://www.facebook.com/arrivacroatia/). Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Priređivač zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti objavom na Internet stranici i/ili na službenoj Instagram stranici (https://www.instagram.com/arriva.croatia/) i/ili na službenoj Facebook stranici Priređivača (http://www.facebook.com/arrivacroatia/).  

 

VIII.    Rješavanje sporova

Članak 17.

Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Rijeci, Stalna služba u Malom Lošinju.

  

U Cresu, 12 listopada 2021. godine                                                                                                           

   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.