Photo credit: www.pixabay.com
Kupi kartu

CMC Slavonija Fest

Putuj na festival u Slavonski Brod i iskoristi 20% popusta na autobusnu kartu

Photo credit: TZGSB

20% popusta na redovne cijene autobusnih karata

Posjeti treći po redu Slavonija Fest CMC200, koji će se održati 24. i 25. kolovoza u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu. Ulaz na festival je slobodan za sve posjetitelje, a do Slavonskog Broda možeš putovati brojnim autobusnim linijama iz Zagreba, Osijeka, Đakova, Nove Gradiške i Požege. Kupi kartu online, iskoristi popust CMC200 i ostvari 20% popusta na jednosmjernu ili povratnu kartu za Slavonski Brod. Kartu možeš kupiti online od 6. kolovoza, a vrijedi za sva putovanja s odredištem u Slavonskom Brodu s polaskom između 23. i 25. kolovoza te na jednosmjerne karte iz Slavonskog Broda s polaskom između 24. i 26. kolovoza 2018. godine. Uz kupljenu povratnu kartu povratno putovanje možeš iskoristiti u roku od 4 dana od dana polaska.

Slavonija Fest CMC200

U dva dana festivala brojni pop rock izvođači će predstaviti svoje nove pjesme, a publiku očekuje i koncertni nastup regionalno popularnih bandova. Tako je petak, 24. kolovoza, rezerviran za Rock maraton, na kojem će nastupiti: Divlje Jagode, Kojoti, Grupa Republika, Chaos Addict, Divlji Dječak, Jeremiah's, Bang Bang, The Siids, Cota G4 i Jall aux yeux. Dok će na glavnoj večeri Slavonija Festa - CMC200 u subotu, 25. kolovoza nastupiti: Artan Lili, Opća opasnost, Teška Industrija, Emir and Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna, Fluentes i Neki to vole vruće te popularni Bajaga & Instruktori.

Slavonska trka

Osim glazbene poslastice, u sklopu Slavonija festa, 25. kolovoza će se održati i Slavonska Trka 2018. koja će okupiti veliki broj rekreativnih trkača željnih dobre zabave kao i najbolje hrvatske atletičare. Radi se o noćnoj utrci na 5 i 10km sa startom i ciljem u jedinstvenoj brodskoj Tvrđavi, spomeniku nulte kategorije, u kojoj se održava i ovogodišnji Slavonija festival CMC 200. Sudjeluj u utrci i očekuje te bogati startni paket, tombola s nagradama za najsretnije i brojna druga iznenađenja. Za više informacija prati FB stranicu Slavonske trke.

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani autobusi
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.