Photo credit: www.pixabay.com
Kupi kartu

CMC 200 Slavonija Fest

Putuj na festival u Slavonski Brod i iskoristi 20% popusta na autobusnu kartu

Promo kod s 20% popusta na redovne cijene autobusnih karata

Posjeti četvrti po redu CMC 200 Slavonija Fest , koji će se održati 30. i 31. kolovoza u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu. Ulaz na festival je slobodan za sve posjetitelje, a do Slavonskog Broda možeš putovati brojnim autobusnim linijama iz Zagreba, Osijeka, Đakova, Nove Gradiške i Požege. Kupi kartu online, iskoristi promo kod 05CMC2000819 i ostvari 20% popusta na jednosmjernu ili povratnu kartu za Slavonski Brod. Kartu možeš kupiti online od 1. kolovoza, a vrijedi za sva putovanja s odredištem u Slavonskom Brodu s polaskom 30. i 31. kolovoza. Provjeri uvjete korištenja promo koda.

CMC 200 Slavonija Fest 

U dva dana festivala nastupiti će brojni pop, rock i hip-hop izvođači regionalne glazbene scene. Tako je petak, 30. kolovoza, rezerviran za Rock maraton, na kojem će nastupiti: Mile Kekin, Who See, Mnogi Drugi, Orvel, BluVinil, Cloud 69 i Dusty Hats. Dok će na glavnoj večeri Slavonija Festa - CMC200 u subotu, 31. kolovoza nastupiti: Prljavo kazalište, Davorin i Bogovići, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Bang Bang, Flyer, Headoneast, Adastra, Ante Cash, Diogen i Komuna.

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani autobusi
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.