Kupi kartu

Bus Vir-Zagreb  

Detalji putovanja na relaciji iz Vira za Zagreb

Svi autobusi iz Vira za Zagreb polaze s Autobusnog kolodvora Vir i dolaze na Autobusni kolodvor Zagreb. Prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 331 km, a trajanje putovanja je oko 4 sata i 15 minuta, ovisno o stanju u prometu.

Pažnja! Na ovoj relaciji očekuju te brojni popusti i povoljne cijene:

  • ako si mlađi od 26 godina možeš ostvariti 25% popusta na jednosmjernu te 40% popusta na povratnu kartu,

Odaberi željeni polazak i kupi najpovoljniju autobusnu kartu već danas!

U nastavku pogledaj vrijeme polaska iz Vira za Zagreb – ne zaboravi odabrati točan datum putovanja. Ukoliko te zanima i povratak, ovdje pogledaj informacije o relaciji Zagreb-Vir.

Vozni red Vir-Zagreb

 

Linija započinje s prometovanjem dana 01.07.2019. godine. Molimo vas odaberite željeni datum kako bi mogli pogledati vozni red i kupiti kartu.

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)

Savjeti za putovanja autobusom

Uživajte u udobnosti Arriva autobusa, opustite se i iskoristite svoje putovanje za razgledavanje i odmor. Iako putovanje autobusom traje duže od putovanja avionom, ono je povoljnija opcija koja Vam pruža mogućnost otkrivanja zanimljivih mjesta na putu i uživanja u prekrasnim krajolicima koje bi propustili pri putovanju avionom. Iskoristite prednosti naše besplatne Wi-Fi usluge i utičnica za punjenje, slušajte svoju najdražu glazbu, surfajte internetom ili obavite poslovne zadatke prije dolaska na svoje odredište.