Kupi kartu

Bus Trieste - Rovinj  

Detalji putovanja na relaciji iz Trsta za Rovinj

Svi autobusi iz Trsta za Rovinj polaze s Autobusnog kolodvora Trst i dolaze na Autobusni kolodvor Rovinj. Prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 103 km, a trajanje putovanja je ovisno  o pojedinom polasku i vremenu potrebnom za presjedanje. Treba imati na umu povećane gužve na cestama tijekom sezone. Imaj na umu da te na ovoj liniji očekuje prelazak državne granice te si obvezan sa sobom imati odgovarajuće putne isprave (osobnu iskaznicu ili putovnicu, prema propisima države).

Pažnja! Na ovoj relaciji očekuju te brojni popusti i povoljne cijene:

  • ostvari dodatni popust od 5% pri kupnji karte u Arriva Croatia aplikaciji,

Odaberi željeni polazak i kupi najpovoljniju autobusnu kartu već danas!

U nastavku pogledaj vrijeme polaska iz Trsta za Rovinj – ne zaboravi odabrati točan datum putovanja. Ukoliko te zanima i povratak, ovdje pogledaj informacije o relaciji Rovinj - Trst.

Vozni red Trieste-Rovinj

14.06.2024.

Trenutno nismo u mogućnosti ponuditi polazak na ovoj relaciji. Polasci i prodaja karata biti će omogućeni naknadno. Za daljnje informacije molimo Vas obratite se našem Info Centru na broj tel. +385 (0)72 660 660 ili info@arriva.com.hr

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)

Savjeti za putovanja autobusom

Uživajte u udobnosti Arriva autobusa, opustite se i iskoristite svoje putovanje za razgledavanje i odmor. Iako putovanje autobusom traje duže od putovanja avionom, ono je povoljnija opcija koja Vam pruža mogućnost otkrivanja zanimljivih mjesta na putu i uživanja u prekrasnim krajolicima koje bi propustili pri putovanju avionom. Iskoristite prednosti naše besplatne Wi-Fi usluge i utičnica za punjenje, slušajte svoju najdražu glazbu, surfajte internetom ili obavite poslovne zadatke prije dolaska na svoje odredište.