Kupi kartu

Arriva i INA Loyalty donose ti sjajne ponude

Dvostruko članstvo dupla je vrijednost

S veseljem ti predstavljamo novu suradnju sa tržišnim liderom – Inom. U sklopu ovog partnerstva osigurali smo brojne popuste i pogodnosti za sve nove i postojeće Loyalty članove oba programa vjernost

U sklopu nove suradnje, članovi Arriva Loyalty programa koji se učlane u INA Loyalty program ostvaruju pravo na čak 20 % popusta na sve kave i sendviče na INA Fresh cornerima te prelazak u viši status članstva, odnosno svi novi članovi INA Loyalty programa automatski dolaze u Silver status gdje ostvaruju brojne pogodnosti, a već postojeći vjerni članovi dobijavu pravo prelaska u viši status. 

Kako bi ostvario ove super pogodnosti sve što moraš je preuzeti promo kod u našoj aplikaciji ili na webu pod: Loyalty program>Kuponi i nagrade>INALoyalty te isti unijeti u INA Loyalty aplikaciju. 

No, tu pogodnosti ne završavaju! Ako si član INA i Arriva Loyalty programa ostvaruješ fantastičan popust od čak 15 % na sve Arriva autobusne linije u tuzemstvu. Ponuda vrijedi za sve karte kupljeno preko Arriva Croatia mobilne aplikacije ili preko weba. 

 

Što čekaš, učlani se odmah!

   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.