Kupi kartu

Arriva donirala Caritasov dom za žene i djecu Sv. Ana

Povodom Međunarodnog dana žena Arriva Hrvatska odlučila je donirati jednu ustanovu u čijem je fokusu djelovanja unapređenje kvalitete života i zdravlja žena. U anketi provedenoj među djelatnicama Arrive iz cijele Hrvatske, Caritasov dom za žene i djecu Sv. Ana u Rijeci prepoznat je kao sigurno utočište i važna potpora ženama i djeci o kojima dugi niz godina skrbe te je dobio najviše njihovih glasova.

U srijedu 06. ožujka predstavnice Arrive Hrvatska Dina Klaić, voditeljica Ureda uprave i Nataša Grlaš Voditeljica razvoja prodaje i marketinga posjetile su Caritasov domu za žene i djecu Sv. Ana u Rijeci te ravnateljici Doma sestri Suzana Samardžić uručile donaciju u iznosu od 5.000,00 kn.

Sestra Suzana Samardžić toplo se zahvalila na donaciji ističući kako je stigla u pravo vrijeme te će biti upotrijebljena za podršku radu Doma što uz stanovanje, prehranu i brigu o zdravlju žena i djece uključuje i psihosocijalnu potporu te savjetovanja i edukacije u svrhu osamostaljenja i osnaženja njihovih štićenika. Također je iskoristila priliku da ih upozna s radom Doma koji je prošle godine obilježio 25. godišnjicu uspješnog rada.

»U Arrivi Hrvatska nastojimo prepoznati potrebe lokalne zajednice, podržati rad ustanova i institucija iz raznih područja života te pomoći potrebitima. Ovom donacijom želimo pomoći djelatnicima Doma na čelu s ravnateljicom sestrom Suzanom da najosjetljivijim članovima društva osiguraju primjerenu skrb i da ih osnaže za novi početak.«, izjavila je Dina Klaić.

ZAVRŠETAK

Preuzmi