Kupi kartu

Aquapark Istralandia

Svakodnevni polasci

Putuj s Arrivom u najveći aquapark u Hrvatskoj!

Aquapark Istralandia jedan je od najvećih vodenih parkova u ovom dijelu Europe, a u Hrvatskoj ponosno nosi titulu br. 1! Uz 20 tobogana i preko 1,5km dugačkih cijevi, zabava i ludi provod su zagarantirani! Za one najhrabrije tu su visoki i strmi tobogani, a oni najmlađi zabavu mogu pronaći u dječjem tornju. Osim tobogana, aquapark posjeduje i najveći bazen sa umjetnim valovima u ovom dijelu Europe. Uz široku i različitu ponudu sadržaja, svatko može pronaći nešto u čemu će uživati! Za više informacija o parku posjeti stranice Aquapark Istralandia.

Polasci iz Poreča, Novigrada, Rovinja, Pule, Rijeke i Pazina

Jutarnjim polascima i popodnevnim odlascima pobrinuli smo se da cijeli dan bezbrižno uživaš u adrenalinskim i zabavnim sadržajima koje ti ovaj aquapark nudi! Putuj bezbrižno, sigurno, opušteno i po najpovoljnijim cijenama iz PorečaNovigrada, Rovinja, Pule, Rijeke i Pazina! Kupnjom karte online dobivaš i dodatni popust od 5%! Kartu ne moraš printati, dovoljno je, pri ulasku u bus, pokazati vozaču QR kod na svom pametnom telefonu.

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatiziran bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.