Najčešća pitanja

Što je Affiliate Program?

Arriva.com.hr je vodeći sustav online prodaje autobusnih karata u Hrvatskoj. Kao naš Affiliate Partner promovirate naše usluge na Vašoj internet stranici i zauzvrat ostvarujete proviziju za svaku realiziranu prodaju putnih karata koja je ostvarena putem vaše stranice.

Tko može sudjelovati u Affiliate Programu?

Svi vlasnici internetskih stranica koji su zainteresirani pružiti kvalitetne informacije o autobusnom prijevozu u Hrvatskoj i ponuditi prodaju autobusnih karata. Primjenjuju se određena pravila.

Postoje li troškovi za Affiliate partnera?

Ne. Za svaku ostvarenu prodaju putnih karata provizija se dijeli s Affiliate partnerom.

Moram li surađivati isključivo sa arriva.com.hr?

Ne. Naša suradnja ne zahtjeva bilo kakvu vrstu ekskluzivne suradnje.

Koje vrste integracije mogu odabrati?

Možete postaviti link na tekst ili sliku ili implementirati naš banner ili search box.

Koliko mogu zaraditi?

Postoje tri kategorije Affiliate partnera ovisne o visini prometa koji se ostvaruje, a tome je prilagođena i visina provizije:

Start Partner manje od 150.000,00 HRK prometa 5% provizije
Super Partner od 150.000,00 do 300.000,00 HRK prometa 7% provizije
Premium Partner više od 300.000,00 HRK prometa 8% provizije

Na koji način i kada će biti plaćena moja provizija?

Na temelju mjesečnog obračuna zaprimljenog od strane Autotrans d.o.o., Affilite partner dužan je poslati račun za proviziju koju je ostvario.

Provizija se plaća u roku od 30 dana od dana zaprimanja računa uz uvjet da je ostvarena provizija veća od minimalnog iznosa od 100 euro. Ukoliko Affiliate partner ostvari manju proviziju od propisanog minimalnog mjesečnog iznosa, Autotrans će iznos provizije dodati isplati provizije u slijedećem mjesecu odnosno po isplati završetku kalendarske godine.

Kako se mogu ukljuČiti u Affiliate program?

Uključenje u Affiliate program je veoma jednostavno. Potrebno je ispuniti naš obrazac za registraciju dostupan na našoj internet stranici. Nakon odobrenja vaše registracije zaprimit ćete e-mail poruku dobrodošlice. Poruka će sadržavati podatke (korisničko ime i lozinku) i link za prijavu u Affiliate partner centar, kako bi što prije mogli implementirati naše linkove/kod i počeli zarađivati vašu proviziju.

Kako vas mogu kontaktirati?

Slobodno nam se obratite preko našeg Kontakt obrasca u bilo koje vrijeme. Odgovorit ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem vremenu.