Photo credit: www.rijecki-karneval.hr
Kupi kartu

Putuj na Riječki karneval

Polasci za Rijeku iz Zagreba, Karlovca, Pule, Rovinja, Poreča, Splita, Zadra, Šibenika, Osijeka i Požege

Photo credit: www.rijecki-karneval.hr

Peto godišnje doba na Kvarneru, ono karnevalsko, u punom je jeku, ne propusti lude maškarane zabave i brojna karnevalska događanja u Rijeci. Okupi ekipu i dođi na:

  • Dječju karnevalsku povorku 16.02. - karnevalski događaj za najmlađe u kojem sudjeluju brojni mališani iz zemlje i inozemstva.
  • Maškarani auto rally Pariz – Bakar 23.02. - jedinstven auto rally u kojem svi sudionici, kao i njihova vozila moraju biti maskirani te se osim vožnje po zadanom putu sudionici natječu i u zabavnim ispitima spretnosti, a dan završava uz tradicionalnu zakusku i druženje za sve sudionike.
  • Carnival snowboard session 23.02. - međunarodno natjecanje snowboardera, na snježnoj stazi koja se nalazi tek nekoliko metara od mora u centru Rijeke (Gat Karoline Riječke).
  • Carnival DJ Session 23.02. - line up: Sterac a.k.a. Steve Rachmad, Petar Dundov, DJ Ogi, ADOO, MOOR a.k.a. Wouter de Moor, Rich Bebetto, Pico Chavese. 
  • Međunarodnu karnevalsku povorku 03.03. - veliko finale Riječkog karnevala koje okuplja stotinjak karnevalskih grupa i preko 10 tisuća sudionika iz cijelog svijeta.

Budi dio maškaranog ludila, opusti se i putuj u Rijeku Arrivinim linijama po povoljnim cijenama!

Photo credit: www.rijecki-karneval.hr

Photo credit: www.rijecki-karneval.hr

Zašto putovati s nama?

Klimatizirani autobusi klimatizirani bus
Udobna sjedala udobna sjedala
Besplatan WiFi besplatan WiFi
USB punjač utičnice za punjenje elektroničkih uređaja (ovisno o raspoloživosti)
   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.