Kupi kartu

Postani naš vozač

Arriva je jedan od najvećih europskih operatora u putničkom prometu i vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj koji upravlja voznim parkom od 600 autobusa, prevozi 11,7 milijuna putnika godišnje te zapošljava 1.400 djelatnika u Hrvatskoj.

Vozači su temelj i ključ uspjeha našeg poslovanja, a njihove vještine, profesionalnost i kvaliteta obavljanja posla u konačnici određuju i kvalitetu usluge koju pružamo našim putnicima. Stoga Arriva svojim vozačima, uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme, nudi i kvalitetnu edukaciju kao i mogućnost daljnjeg osposobljavanja i profesionalnog razvoja.

Posao vozača vrlo je zahtjevan pa je osim dobrih vozačkih i socijalnih vještina važno biti spreman na vožnju u različitim uvjetima i prema specifičnom radnom vremenu. Od vozača tražimo odgovornost, fleksibilnost i predanost poslu te komunikativnost i ljubaznost pri ophođenju s putnicima čije je zadovoljstvo naš glavni prioritet.

Ukoliko vas privlači posao vozača, a ne ispunjavate potrebne uvjete, nudimo Vam mogućnost podmirivanja troškova školovanja radi polaganja D kategorije ili stjecanja početnih kvalifikacija i periodičke izobrazbe vozača.

Više o uvjetima i mogućnostima za zapošljavanje pročitajte u oglasima za vozača autobusa:

   

    Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.