Arriva i partneri u Zagrebu

Hostel 3F

Hostel 3f nalazi se 900 metara zračne linije od glavnog autobusnog kolodvora u Zagrebu. Jednostavan, utilitaristički dizajn i čiste komforne sobe osigurat će ti miran boravak u srcu Zagreba nakon cjelodnevnog uživanja u adventskim aktivnostima.

Caffe bar A'e

Caffe bar A'e u ponudi ima 40-ak vrsta čajeva, selekciju premium svjetskih etiketa ginova, 10-ak vrsta premium tonika, selekciju Hrvatskih bijelih, crvenih, rose i pjenušavih vina, craft piva, tople čokolade, premium koktele i autorske tople koktele poput kuhanog gina imena Gin cake ili kuhanog Jack Danielsa imena Mon cherie.

ExitGames Escape Room

ExitGames je najzabavniji hrvatski escape room u kojem sa svojim društvom u tematskoj prostoriji rješavaš niz zadataka i otkrivaš misteriju. Na raspolaganju imate 60 minuta, a možete birati između 3 avanture: Teslino nasljeđe, Grofica iz Petrinjske ulice i Projekt G.A.R.Y.

Muzej Iluzija

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u vaša osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Ništa nije onakvo kakvim se čini, osobito ne u Muzeju iluzija!

Idi natrag na ponudu Putuj na Advent u Zagrebu.